Pages

AKU BENCI ROKOK

Tuesday, March 22, 2011












Klik sini kalau nak join

KENAPA SAYA BENCI ROKOK

Bau rokok memang pantang
Especially kalau time makan kat luar
Tengah sedap-sedap menikmati makanan
Tiba-tiba....Erk...bau apa nie (sambil menutup hidung)
Toleh kiri, kanan, depan, belakang
Huh...asap rokok (muka menyampah)
EEee...terbantut selera aku
kalau nak isap rokok tu, agak-agak lah..
Jangan lah isap kat kedai makan
Sangat tak tahan bila bau asap rokok time makan
SEMPUT tauuuu!!!!!!
Lagi satu kalau orang yang species isap rokok dalam kete
Eeee....bertaburan abu rokok tu kat dalam kete
Kotor tau..kalau kete korang, tak kisah lah
Kalau kete aku....camner? Korang nak tolong vacuum balik ker
Lagi hot bila perkara tu berlaku lepas aku cuci kete

PESANAN BUAT MEREKA YANG MEROKOK & BAKAL MEROKOK

Sayangi mereka di sekeliling anda
Kerana, disebabkan anda, mereka yang menghidu asap roko
Juga turut menjadi mangsa kerakusan anda

PENDAPAT MENGENAI MEREKA YANG MEROKOK

Mereka yang merokok ni, mungkin terpengaruh pada awalnya
dan ketagih pada akhirnya. Percayalah, rokok tidak akan membawa
anda kemana-mana kerana rokok tiada kaki untuk membawa anda

7 comments:

{ nikaviolet } at: March 23, 2011 at 9:09 AM said... Reply To This Commentreply

hye....nice opinion lah...
kalau sudi jenguk2 lah my blog...
follow awk nie...
salam perkenalan....

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

{ azzey } at: March 23, 2011 at 9:28 AM said... Reply To This Commentreply

Saya pon x tahan bau rokok..:(

{ Lulu caldina } at: March 23, 2011 at 10:47 AM said... Reply To This Commentreply

Kalau kat kotak rokok tu mcm-mcm gambar ngeri mengenai kesan rokok keatas badan..tapi perokok masih tak sedar..Huh! Say NO to ROKOK

{ SiS NaD } at: March 23, 2011 at 1:57 PM said... Reply To This Commentreply

SiS PuN BeNCi RoKoK!~ JoM JoiN KeMPeN 'KaTeRKaN TaKNaK PaDeR RoKoK'!~ (^_____^)V

{ ScarletRooF } at: March 23, 2011 at 2:05 PM said... Reply To This Commentreply

nikaviolet
Hai...salam kenal..

Ok saya singgah sana

Thanks

{ ScarletRooF } at: March 23, 2011 at 2:06 PM said... Reply To This Commentreply

azzey
Lagi tak tahan bau mulut orang yang isap rokok

kannn

{ ScarletRooF } at: March 23, 2011 at 2:07 PM said... Reply To This Commentreply

Lulu caldina
NO NO NO

JANGAN DEKATTT...