Pages

GA Header & Template Blogspot!

Monday, May 2, 2011
klik banner untuk join ek

Header impian aku :
Nak header yang ada gambar budak NAKAL kat bawah ni
Pastu semestinya nak yang simple and kiut-miut ajer
Kalau boleh, nak warna gabungan hitam pink


Template impian aku :
Berkonsepkan hitam pink jugak
Tapi nak yang simple and sempoi ajer

Sebab aku perlu menang :
Sebabnya aku sangat-sangat memerlukan header 
yang baru, yang comel, yang simple
Lagi satu, sebab aku TAK RETI nak buat sendiri =(

Dengan ini aku mengetag 


Jom lah kite terjah blog Rayy
sebab dia dah kena tag ^^





8 comments:

{ Arif Azmi } at: May 2, 2011 at 11:40 PM said... Reply To This Commentreply

Macam menarik je.. ^^,

Newest entry, do pay a visit ;) Duit Rakyat Kemana?

{ Freaky } at: May 2, 2011 at 11:51 PM said... Reply To This Commentreply

gud luck.. semoga menang :)

{ niDa } at: May 3, 2011 at 12:35 AM said... Reply To This Commentreply

MENANG MENANG MENANG.. HEHEHE

{ Cik Cempaka } at: May 3, 2011 at 1:09 AM said... Reply To This Commentreply

Arif Azmi

kalau menarik, jom lah join ^^

{ Cik Cempaka } at: May 3, 2011 at 1:09 AM said... Reply To This Commentreply

Freaky

thank yuk

{ Cik Cempaka } at: May 3, 2011 at 1:10 AM said... Reply To This Commentreply

niDa

hope menang lah

header sy sangat buruk dan memalukan

huhu

{ tikin } at: May 3, 2011 at 11:41 PM said... Reply To This Commentreply

gud luck cik cempaka..msti cute an law header ad budaq nakal yg comey tuh..hihi..:)

{ Cik Cempaka } at: May 4, 2011 at 2:13 AM said... Reply To This Commentreply

tikin

Perasan tak, budak nakal tu dah chubby sikit, haha