Pages

"warnaNYA: Design Your Mascot Mini Contest by Nuruldotdotdot"

Wednesday, May 11, 2011
Haihaihaii

Haish, aper la dak Cempaka ni
Asal hupdate jer, join segment aje kejenyer
Haha..sorry guys

Bukannya apa, tengokla header tuan segment kat bawah ni
cumil kannnn, macam iklan nippon paint plak

 Maskot pink yang kat bawah tu
Boleh download jer dari blog pihak penganjur
Pastu, kena edit maskot tu
Suka ti korang lah nak edit camner pun

So, aku dengan tak semena-mena nya
dah edit maskot pink tu jadi dak kecik yang pinky
Sebab aku memang pinkaholic


Tarikh tutup 15 Mei 2011

Eh, harini baper haribulan ek??

*Kalau nak join, klik kat banner tu tau*



9 comments:

{ Cik Jari Tembam } at: May 11, 2011 at 2:13 PM said... Reply To This Commentreply

wah comey lar! nak join gak lar :)

{ Cik Cempaka } at: May 11, 2011 at 2:59 PM said... Reply To This Commentreply

jom, memeriahkan lagik..^^

{ Aujinz } at: May 11, 2011 at 3:34 PM said... Reply To This Commentreply

The more, the merrier...(^_^)

{ Cik Cempaka } at: May 11, 2011 at 3:47 PM said... Reply To This Commentreply

Aujinz

Tapi malangnya

saya edit jadi tak comei

sememeh ajer

{ yazid } at: May 11, 2011 at 5:54 PM said... Reply To This Commentreply

hahahaha.....nice!nice! semoga berjaya... =)

{ Nurul dot..dot..dot } at: May 11, 2011 at 6:59 PM said... Reply To This Commentreply

kat komen entry nurul salah letak link kot..tapi tak pe la..nurul da jumpe ^ ^

terima kasih banyak2 ye sudi support..nanti nurul update

all the best!!=)

anyway event tu start 13-15 mei..jemput la datang

{ miSs bLueBerry } at: May 12, 2011 at 2:15 PM said... Reply To This Commentreply

anda di tag

http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/05/jom-join-contest-blog-paling-comel.html

{ Cik Cempaka } at: May 17, 2011 at 3:23 AM said... Reply To This Commentreply

yazid

haha..hampeh sangat, buat cincai jer

nyesal plak bila nengok org lain nyer

{ Cik Cempaka } at: May 17, 2011 at 3:24 AM said... Reply To This Commentreply

Nurul dot..dot..dot

sorry

tak perasan =(

anyway, thanks ya ^^