Pages

misi mencari BLOGGER yang hilang

Monday, May 30, 2011
 Haiiiiiiiiiiiii

Semalam aku ada terima satu berita
*kehilangan MISTERI seorang blogger*
Bagi aku, agak seram la kes ni

Aku diminta membantu Conan untuk 
menjejak blogger yang hilang nie
*Giler bangga tuuu*
bila dapat bantu detektif glamor ni

Korang nampak tak MAP dia
Agak ngeri jugak la
Sebab ada tengkorak menanti kat depan
Tapi aku wat bodo jer ngan tengkorak tu
Mana tau kut2 jumpa emas bertan-tan



Jalan punya jalan
Rupanya, map tu menuju ke sebuah bukit
Yang ada gua ala-ala gua tempurung 
Aku masuk jugak walaupun menggigil
Sebab dah terbayang emas bertan-tan tu
*mata emasan*



Bila sampai jer kat satu ruang tu
Cehhh...nampak budak tengah bertapa
Siap boleh terapung lagik


Huh..marah betul aku
Patut la dia dah lama tak hupdate
Gie bertapa rupanya


^^"

27 comments:

{ ♥CiK DuYuNG [Ca]♥ } at: May 30, 2011 at 12:41 AM said... Reply To This Commentreply

ish~ bahaya pompuan gi bertapa kat gua sorang2..ti raksasa mamam...hehe

{ gedek! } at: May 30, 2011 at 12:57 AM said... Reply To This Commentreply

Woit!

Ni Cerita ke Cereka...?

{ gedek! } at: May 30, 2011 at 12:57 AM said... Reply To This Commentreply

Woit!

Betol ke kamu pandai formulate anticholesterol?

kongsi..?

{ ifnirsweet } at: May 30, 2011 at 1:53 AM said... Reply To This Commentreply

chayyok.haha

{ mizzkechique } at: May 30, 2011 at 8:59 AM said... Reply To This Commentreply

hebak!!! hahaha

{ Cik Puan Izan❤ } at: May 30, 2011 at 9:56 AM said... Reply To This Commentreply

tak takut ker bertapa sorang2... ada bawa cekedis tak?hehehe

{ Cik Ezy } at: May 30, 2011 at 10:43 AM said... Reply To This Commentreply

g b'tapa carik idea..
hihikk

{ EYFAalias } at: May 30, 2011 at 11:08 AM said... Reply To This Commentreply

hhahahahaahahha. bertapa? patut lah lama hilang. iskkk.

{ msredcheesecake } at: May 30, 2011 at 11:32 AM said... Reply To This Commentreply

cik cempaka,
tu la...da lama tak tengok minah baju pink tu...rindu tau.gi bertapa mana? untuk ape? len kali kalu nak bertap alagi sila la buat auto publish supaya msred tak tertunggu2 bulan jatuh ke riba....

kalau bulan jatuh keriba tak panas kah?

{ dreamygirl } at: May 30, 2011 at 12:25 PM said... Reply To This Commentreply

siapakah blogger misteri yang hilang tu??

{ blog-tips-kurus } at: May 30, 2011 at 1:08 PM said... Reply To This Commentreply

yg pasti, blogger misteri tu bukan ai sebab ai ade je ni. hihi!
*kalau betul2 jumpe emas, sila roger; 50-50 tau! (",)

{ Cik Cempaka } at: May 30, 2011 at 9:36 PM said... Reply To This Commentreply

♥CiK DuYuNG [Ca]♥

kite dah mamam dah raksaksa tu, sebab lapar sangat, keh keh keh

{ Cik Cempaka } at: May 30, 2011 at 9:36 PM said... Reply To This Commentreply

gedek!

ini lah ceritera cinta..haha

{ Cik Cempaka } at: May 30, 2011 at 9:36 PM said... Reply To This Commentreply

ifnirsweet

thank u...

penat study, tapi masih xde hasil lagi...=(

{ Mohd Zakwan } at: May 30, 2011 at 9:37 PM said... Reply To This Commentreply

Thanks follow blog zakwan .rasa berbaloi sangat-sangat follow blog ini !best. . Suke tengok awak buat doodle :)

{ Cik Cempaka } at: May 30, 2011 at 9:37 PM said... Reply To This Commentreply

mizzkechique

proses membesarkan kepala..

{ Cik Cempaka } at: May 30, 2011 at 9:38 PM said... Reply To This Commentreply

Cik Puan Izan❤
ade bawak bertih...awak tau bertih tu apa? itu lah pop corn version melayu...pernah rasa?

{ Cik Cempaka } at: May 30, 2011 at 9:38 PM said... Reply To This Commentreply

Cik Ezy

haha...mana tau nih..

intaiii ekkk =)

{ Cik Cempaka } at: May 30, 2011 at 9:39 PM said... Reply To This Commentreply

EYFAalias

ilang sebab ditelan raksaksa sekejap...

{ Cik Cempaka } at: May 30, 2011 at 9:39 PM said... Reply To This Commentreply

dreamygirl

budak pompuan yang dok bertapa tu lah...sampai bersawang blog dia dibiarkan. dala gua xde wifi

{ Cik Cempaka } at: May 30, 2011 at 9:40 PM said... Reply To This Commentreply

blog-tips-kurus

okeh...kita senyap2 jer tau

{ kAmi dAn mEreKa } at: May 31, 2011 at 2:02 AM said... Reply To This Commentreply

nape gua tempurung?
pilih lah batu cave, hoho

{ ct nuur' ain } at: May 31, 2011 at 2:31 AM said... Reply To This Commentreply

biar betol cc mamam raksasa tu??
larat ker??
hehehe.. ^_^..
bagus la dah jumper.. nnti kalau ader yg ilang lg nak mintak aeeinn tlg ckp laa. heheh..

{ Cik Cempaka } at: May 31, 2011 at 7:47 AM said... Reply To This Commentreply

kAmi dAn mEreKa

gua tempurung jauh sikit..batu cave dah tercemar la..haha

{ Cik Cempaka } at: May 31, 2011 at 7:48 AM said... Reply To This Commentreply

ct nuur' ain

OOoooo...nak kene nieh..

{ PinKy MoMMa } at: May 31, 2011 at 10:53 AM said... Reply To This Commentreply

wahhh sape yg hilang itu?
dpt wang emas..roger tau ahahaha

{ Aujinz } at: May 31, 2011 at 12:13 PM said... Reply To This Commentreply

apekah??.. siapakah??..