Pages

Bagus ke berburuk sangka..?

Sunday, April 17, 2011
Ada satu pagi tu
Kitorang tunggu bas nak gie sekolah
Masa tu dah pukul 7.25 dah



Erk...
Tak pasal-pasal kena tengking awal-awal pagi
Aku baru jer nak buat baik ngan Ina
Dah dituduh mengutuk pulak
Akhirnya, tak jadi lah nak tumpangkan dia

Berburuk sangka ni tak baik tauuuu
Boleh memutuskan silaturahim
Pastu berdosa lak tu
Lebih baik la kita berbaik-baik jer 
dengan semua orang
Kan kan kannnn....

16 comments:

{ nurul nadia nasir } at: April 17, 2011 at 11:02 AM said... Reply To This Commentreply

btoi2..tak baek berprasangka buruk dgn org.

{ kAmi dAn mEreKa } at: April 17, 2011 at 11:07 AM said... Reply To This Commentreply

mck tu pms kot, tu yg marah tetibe je, keh keh =)

{ solo molo } at: April 17, 2011 at 12:41 PM said... Reply To This Commentreply

tak baek buruk sangka...
niat budak tue baek je...

{ Parapara Sapura } at: April 17, 2011 at 5:21 PM said... Reply To This Commentreply

membalas kunjungan gegar :) mekasih.. nak 5 kumtum boleh?

{ Nyze 二ザ Crazee } at: April 17, 2011 at 5:52 PM said... Reply To This Commentreply

perasan lebih orang yang buruk sangka tu..
hoho

{ Cik Cempaka } at: April 17, 2011 at 9:25 PM said... Reply To This Commentreply

nurul nadia nasir

Tu lah, tak pasal-pasal hubungan jadi renggang...

{ Cik Cempaka } at: April 17, 2011 at 9:25 PM said... Reply To This Commentreply

kAmi dAn mEreKa

spoil mood jer pagi-pagi..

{ Cik Cempaka } at: April 17, 2011 at 9:26 PM said... Reply To This Commentreply

solo molo

Last-last diri sendiri yang susah..

{ Cik Cempaka } at: April 17, 2011 at 9:29 PM said... Reply To This Commentreply

Parapara Sapura

nak sejambak pun boleh ^^

{ Cik Cempaka } at: April 17, 2011 at 9:29 PM said... Reply To This Commentreply

Nyze 二ザ Crazee

dia lupa korek telinga tu..sbb tu salah dengar

{ gedek! } at: April 17, 2011 at 10:29 PM said... Reply To This Commentreply

Time kamu lalu deoan diorang tu, kamu jerit 'So long sucker!..!"

Hahaha...

Ya Allah! Comel nya baju sekolah tu!

KAmu kerja apa ni..?

{ Cik Cempaka } at: April 18, 2011 at 11:30 AM said... Reply To This Commentreply

gedek!

Saya kerja kuli jerrrr....

{ MULAN } at: April 18, 2011 at 12:47 PM said... Reply To This Commentreply

memang la sesunggohnya tak baik burok2 sangaka ni kan...

cute katun2 semua tu.. bikin sendiri ya..

{ Cik Cempaka } at: April 18, 2011 at 1:21 PM said... Reply To This Commentreply

MULAN

terbukti hubungan silaturahim terjejas..

{ alexa yussida } at: April 19, 2011 at 3:11 PM said... Reply To This Commentreply

mak cik tu bru lps gado ngn somi die tuh..hehe

husnuzhon:)

{ Cik Cempaka } at: April 20, 2011 at 9:14 AM said... Reply To This Commentreply

alexa yussida

tengah sakit perut kuttt..