Pages

Baik Pak Cik jadi kaki pukul jer

Tuesday, April 19, 2011
Tadi laaparr sangat
Pastu kuarla makan kat satu kedai makan nie
Takkan nak keluar makan kat kedai basikal lak kan..


Tegok lah Pak Cik tu
Punya lah aku sopan santun tegur lauk dia
Pastu tiba-tiba jer hangin tak tentu pasal
Gaduh ngan bini ke haper ntah

Terus tak lalu nak makan
Time nak bayar tu
Dia buat muka tak bersalah jer
Kut lah nak bagi diskaun ke aper ke
Aku cakap,
"lebih baik pak cik gie jadi kaki pukul jer...
tak payah la nak meniaga kalau hangin camnie.."
Dalam hati jer la

~~Haha~~ 

23 comments:

{ nub } at: April 19, 2011 at 5:23 PM said... Reply To This Commentreply

ada sapa sapa berkelayakan jadi kaki pukoi? harhar

{ mizzkechique } at: April 19, 2011 at 5:26 PM said... Reply To This Commentreply

kdg2 peniaga xnk mengaku slh sendiri, jd dia pulangkan paku buah keras.. nk selamatkan diri sendiri..

{ kAmi dAn mEreKa } at: April 19, 2011 at 5:38 PM said... Reply To This Commentreply

isteri dia tgah pms kot. tu yg dia hangin semacam je, hehe =)

{ ♥CiK DuYuNG [Ca]♥ } at: April 19, 2011 at 5:45 PM said... Reply To This Commentreply

peniaga suka amek kesempatan..huhu..

comel kmu lukis..guna aper dear? :)

{ Cikbeyla Nabiella } at: April 19, 2011 at 7:09 PM said... Reply To This Commentreply

giler kejam.
huhu.

{ Cik Cempaka } at: April 19, 2011 at 7:34 PM said... Reply To This Commentreply

nub

Pak cik tokey kedai tu la..garang, takut tau..

{ Cik Cempaka } at: April 19, 2011 at 7:35 PM said... Reply To This Commentreply

mizzkechique

orang menegur untuk kebaikan kedai dia gak..

{ Cik Cempaka } at: April 19, 2011 at 7:36 PM said... Reply To This Commentreply

kAmi dAn mEreKa

dia yang nak andropause dah kut

{ Cik Cempaka } at: April 19, 2011 at 7:37 PM said... Reply To This Commentreply

♥CiK DuYuNG [Ca]♥

tak baik kan...

lukis guna paint jer..
kite buta IT, tak pandai langsung photoshop tu semua..=(

{ Cik Cempaka } at: April 19, 2011 at 7:37 PM said... Reply To This Commentreply

Cikbeyla Nabiella

ingatkan dia nak bagi diskaun la sikit tadi..huh

{ Nieda } at: April 19, 2011 at 11:44 PM said... Reply To This Commentreply

Salam. Saya masukkan blog ini dlm bloglist CB tanda rasa terima kasih yg tak terhingga . Rasa gembira dan berbesar hati.

{ ewanrani } at: April 19, 2011 at 11:53 PM said... Reply To This Commentreply

salam kenal dari ewanrani...nice blog...heh..slalula2 singgah ewanrani ntn ewanrani singgah blk...

{ gedek! } at: April 20, 2011 at 12:24 AM said... Reply To This Commentreply

Bila nak animate kartun2 ni?

Buat macam southpark...

mesti kool!

{ b.r.u.t.a.l.s.o.l.o } at: April 20, 2011 at 4:02 AM said... Reply To This Commentreply

salam
kalu lu mau belasah itu pakcik sms gua...angin gua satu badan meniaga macam ni

{ Cik Cempaka } at: April 20, 2011 at 7:44 AM said... Reply To This Commentreply

Nieda

terimakasih kakak, ini satu penghargaan buat sy..

{ Cik Cempaka } at: April 20, 2011 at 7:44 AM said... Reply To This Commentreply

ewanrani

hai..salam kenal 2 u 2...

{ Cik Cempaka } at: April 20, 2011 at 7:45 AM said... Reply To This Commentreply

gedek!

sy lukis pun senget2 uncle..haha

{ Cik Cempaka } at: April 20, 2011 at 7:45 AM said... Reply To This Commentreply

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

mintak no fon bro..nnt gua sms lu..hehe

{ ♥CiK DuYuNG [Ca]♥ } at: April 20, 2011 at 10:00 AM said... Reply To This Commentreply

tp cantik sgt wak..kreatif! ca lagi x reti guna nak wat doodle nie.. :(

{ Cik Cempaka } at: April 20, 2011 at 10:09 AM said... Reply To This Commentreply

cantik di kala kerajinan tahap Johny Dep ajer...haha

{ faraa halim } at: April 20, 2011 at 11:30 AM said... Reply To This Commentreply

iee pakcik tu knape mcm tu? bako je kdai die hehe

{ faraa halim } at: April 20, 2011 at 11:31 AM said... Reply To This Commentreply

iee pakcik tu knape mcm tu? bako je kdai die hehe

{ Cik Cempaka } at: April 20, 2011 at 11:31 AM said... Reply To This Commentreply

faraa halim

Jom..malam ni

Lepas curi bunga, kita gie membakor plak..

Shhhhh....diam2 tau