Pages

Skill elak dari di ROGOL secara individu atau berkumpulan

Monday, April 25, 2011
Hai..Hai..Hai..
Sorry sebab tertido 3 hari 3 malam
Al maklumlah, termimpikan Syaheizi Sam
Memang takmo bangun lah kan

Haa..bangun jer,
Terus terasa nak share ngan korang 
Skill elak dari kena ROGOL 
*Korang agak Sam buat apa kat aku dalam mimpi tu,hihi*

Skill # 1 : 
Pastikan mampu melarikan diri secara marathon. 
Sambil lari tu, korang kena jerit API..API..atau POLIS..!
Sebab biasanya orang sekeliling akan prihatin
Kalau dengar perkataan api


Skill # 2 :
Cuba buat bunyi bising dengan sebarang 
alat yang ada di tangan anda. Bawak lah wisel
 kemana sahaja anda merayap


Skill # 3 :
Boleh juga tendang perogol tu di bahagian sulit
atau cakar muka dia dengan kuku yang 
korang simpan panjang-panjang tu


Skill # 4 :
Pastikan suara anda cukup kuat dan nyaring
untuk menjerit. So, time cuti tu boleh lah praktis menjerit
kat rumah atau kat taman permainan.

  
Haaa...ni lah yang jadi kat aku hari tu
Di pagi Ahad yang nyaman
Aku beria-ia belatih menjerit
3 4 orang jiran datang nak tolong


Huhu...nak nanges...
Satu hari tak keluar rumah 
Seminggu menahan malu
Sekarang buat muka tak malu jer la

~~tatatititutu~~




48 comments:

{ Arif Azmi } at: April 25, 2011 at 3:29 PM said... Reply To This Commentreply

HAHAHA.. Lawak2.. ^^,

{ Syuhadah Razali } at: April 25, 2011 at 3:30 PM said... Reply To This Commentreply

hahahaha..lawak la cik cempaka nie...tapi tips menarik nie..sangt bernas dan berguna..haha

{ kAmi dAn mEreKa } at: April 25, 2011 at 3:30 PM said... Reply To This Commentreply

tak de besar lagi ke hon n loceng tu, haha =)

{ mizzkechique } at: April 25, 2011 at 3:36 PM said... Reply To This Commentreply

haha..apa kes nih??

{ ♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ } at: April 25, 2011 at 3:42 PM said... Reply To This Commentreply

bahahahaha part nak kena practise x menahan ni dik..adoiii kang anak2 akak kompius cmner..

{ Cik Cempaka } at: April 25, 2011 at 3:55 PM said... Reply To This Commentreply

Arif Azmi

ish, rasa seram jer citer ni. kat part jiran datang tu..

{ Cik Cempaka } at: April 25, 2011 at 3:56 PM said... Reply To This Commentreply

Syuhadah Razali

buang tebiat tu namanya...menjerit tak tentu pasal..

{ Cik Cempaka } at: April 25, 2011 at 3:57 PM said... Reply To This Commentreply

kAmi dAn mEreKa

nanti kita bawak hon lori..haha

{ Cik Cempaka } at: April 25, 2011 at 3:57 PM said... Reply To This Commentreply

mizzkechique

ini namanya kes tak ketahuan hala..haha

{ Cik Cempaka } at: April 25, 2011 at 3:58 PM said... Reply To This Commentreply

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥

kat part tendang tu, semua orang lulus ek...

{ bujal X } at: April 25, 2011 at 3:59 PM said... Reply To This Commentreply

he~~saiko sangat apesal~~~

{ nusha } at: April 25, 2011 at 4:04 PM said... Reply To This Commentreply

kelakar la yunk..tp bgos wt cm ni!!

{ Alya ✿ } at: April 25, 2011 at 4:05 PM said... Reply To This Commentreply

hhahahaah..cempaka, alya suka la blog nie..hehe sebab cempaka buat doodle tu, cute ! hahahha :P

{ Cik Cempaka } at: April 25, 2011 at 4:07 PM said... Reply To This Commentreply

bujal X

Bukan saiko, histeria sbb minggu depan nak final exam

{ Cik Cempaka } at: April 25, 2011 at 4:08 PM said... Reply To This Commentreply

nusha

berakhir dengan malu setahun sbb kite wat keje gila,,haha

{ Cik Cempaka } at: April 25, 2011 at 4:09 PM said... Reply To This Commentreply

Alya ✿

rasa dah malu nak melukis sbb lukisan tak improve pun..

cute ke..

{ Alinn Alinn } at: April 25, 2011 at 4:30 PM said... Reply To This Commentreply

oooo, shaheizy sam erk q:

{ niDa } at: April 25, 2011 at 5:18 PM said... Reply To This Commentreply

ahahaha tips yang kelakar okeh...

tapi berguna taw kawan-kawan...

{ Aina } at: April 25, 2011 at 5:39 PM said... Reply To This Commentreply

nice....funny..haha

cempaka cute!

{ Cik Cempaka } at: April 25, 2011 at 6:01 PM said... Reply To This Commentreply

Alinn Alinn

sy ni, heja nama Sam pun tak betul haha

{ Cik Cempaka } at: April 25, 2011 at 6:02 PM said... Reply To This Commentreply

niDa

walaupun merepek, berguna jugak..

Jangan lupa bawak spray serbuk cili tu..=)

{ Cik Cempaka } at: April 25, 2011 at 6:03 PM said... Reply To This Commentreply

Aina

Macam tu lah jadinya bila otak dah biol..haha

{ tikin } at: April 25, 2011 at 6:11 PM said... Reply To This Commentreply

hahahahahahhaa.. :D

{ fyrafauzi } at: April 25, 2011 at 6:47 PM said... Reply To This Commentreply

suka yg no 3 tu. biar die rasakan! hahaha

{ Titisan Hujan } at: April 25, 2011 at 7:37 PM said... Reply To This Commentreply

gara-gara final exam cik cempaka dh melalut dgn tip2 yg bguna
ngeee~~~~

{ Cik Cempaka } at: April 25, 2011 at 8:02 PM said... Reply To This Commentreply

tikin

hahahihihuhu..

{ Cik Cempaka } at: April 25, 2011 at 8:03 PM said... Reply To This Commentreply

fyrafauzi

biar cacat sepanjang hayat...
wakaka (gelak jahat)

{ Cik Cempaka } at: April 25, 2011 at 8:03 PM said... Reply To This Commentreply

Titisan Hujan

merepek, meraban dan merapu..

{ Siti Nadzirah Zakariah } at: April 25, 2011 at 11:32 PM said... Reply To This Commentreply

skill ke 4 sangat bernas!
boleh dipraktikkan kalau nak kena serang dengan penyapu..huhu..

{ Azariah Kamis } at: April 26, 2011 at 12:36 AM said... Reply To This Commentreply

dah follow sini
:)
bnyaknya katun..suka btoi laahh

{ gedek! } at: April 26, 2011 at 1:06 AM said... Reply To This Commentreply

Kenapa letak tanda soal kat muka perogol...

Diskriminasi!

{ Cik Cempaka } at: April 26, 2011 at 10:06 AM said... Reply To This Commentreply

Siti Nadzirah Zakariah

cuba lah..mana tau kut2 diserang dengan coklat, kat best tu.=)

{ Cik Cempaka } at: April 26, 2011 at 10:07 AM said... Reply To This Commentreply

Azariah Kamis

katon2 memenuhkan masa lapang..

{ Cik Cempaka } at: April 26, 2011 at 10:07 AM said... Reply To This Commentreply

gedek!

tanda soal kan lebih senang nak lukis..

{ dwaty } at: April 26, 2011 at 10:13 AM said... Reply To This Commentreply

nak jerit sanggat tu p la karaoke... jerit puas2... hahahaha... kalau mimpi saheizi sam lagi... kim salam kat dia ek....hehehe

{ Cik Cempaka } at: April 26, 2011 at 10:46 AM said... Reply To This Commentreply

dwaty

xde duit nak bayar masuk karoke...kali ni nak mimpi johny dep plak..dia iras2 ex BF sy, huhu

{ Fad } at: April 26, 2011 at 12:10 PM said... Reply To This Commentreply

blog yg sgt comel..slm perkenalan...:)

{ Wanie Asri } at: April 26, 2011 at 1:20 PM said... Reply To This Commentreply

cumellll...hahhha...boleh dpraktikkan....=)

{ Woofer Storm } at: April 26, 2011 at 2:46 PM said... Reply To This Commentreply

memang tak tahu malu..hhahhaa tapi ada betul gak entry ni..thank,selamtakan kaum hawa sprti kita ni..hehee

{ Cik Cempaka } at: April 26, 2011 at 3:16 PM said... Reply To This Commentreply

Fad

salam perkenalan 2 u 2...=)

{ Cik Cempaka } at: April 26, 2011 at 3:16 PM said... Reply To This Commentreply

Wanie Asri

boleh cuba skill yang ke 4 tu dulu , haha

{ Cik Cempaka } at: April 26, 2011 at 3:17 PM said... Reply To This Commentreply

Woofer Storm

erk...malu tauuuu...

{ shizakiena } at: April 26, 2011 at 3:54 PM said... Reply To This Commentreply

hehehehhe dah ambik dah cempaka
letak kat pasu bunga

{ Cik Cempaka } at: April 26, 2011 at 5:00 PM said... Reply To This Commentreply

shizakiena

Haha..pasu free nak tak??

{ faraa halim } at: April 27, 2011 at 12:07 PM said... Reply To This Commentreply

hehe, tendang alat sulit tu mmg bgus sgt,
bia dia mati terus hehe

{ shizakiena } at: April 27, 2011 at 4:00 PM said... Reply To This Commentreply

bleh dapat pasu free ke...
ye la bak ambik banyak nie bunga cempaka

{ Cik Cempaka } at: April 29, 2011 at 11:20 AM said... Reply To This Commentreply

faraa halim

kuang kuang kuang

no kemen, hihi

{ Cik Cempaka } at: April 29, 2011 at 11:20 AM said... Reply To This Commentreply

shizakiena

amik la pasu yang kat depan rumah tu ^^