Pages

Ini kisah zaman naik motot

Thursday, April 21, 2011
~Pagi yang gelap, kini sudah terang~
Wahhh, kemain lagi nyanyi-nyanyi
Kalah burung berkicauan
Punyer lah semangat nak gie keje

Kunci pagar..start enjin moto...panaskan enjin jap
Vrooommmmmmm....berlepas dengan penuh gaya
~Aku awek mu, dan engkau pakwe~

Sekali..ader plak suara penyanyi latar
 Ehh, aku tak pakai helmet betullah..
ALLaMmmaKKKkkKkkkkk...
Idea..idea...idea please
Terpaksa lah aku guna kuasa wanita comel
Untuk cairkan hati En Polis yang tengah mendidih nie
*tak main lah ngorat-ngorat atau bagi no tepon*

Punya la menipu di pagi yang indah
dengan muka ala-ala Lisa Surihani nak nanges gitu

Polis : Laaa...bila helmet hilang
(muka simpati, tak tahan wehh..haha)
Aku : Malam tadi Cikkk....
Polis : Ok..boleh jalan, lain kali jangan tak pakai helmet lagi
lepas ni gie beli helmet baru
Aku : kah kah kah (dalam hati) Fuhhh...lega

Nyesal pulak tak mintak duit sikit kat En. polis tu
Apa salahnya aku pau dia
Slalu diorang jer pau orang (Opps..)

Selamat poket aku yang tengah berabuk nie 

26 comments:

{ Arif Azmi } at: April 21, 2011 at 5:37 PM said... Reply To This Commentreply

HAHA.. hadoi.. lawak btul la.. ^^,.. I seriously like ur posts.. Keep it up!!

{ b a m b a m ' s } at: April 21, 2011 at 5:44 PM said... Reply To This Commentreply

leh lak dia berniat nak pau polis tuh..kekekeke

{ sabenazakey } at: April 21, 2011 at 5:53 PM said... Reply To This Commentreply

polis pon cair,.hu3

{ Cik Cempaka } at: April 21, 2011 at 5:56 PM said... Reply To This Commentreply

Arif Azmi

Huhu..idea spontan time kecemasan

{ Cik Cempaka } at: April 21, 2011 at 5:56 PM said... Reply To This Commentreply

b a m b a m ' s

sikit-sikit apa salahnya kan..

haha

{ Cik Cempaka } at: April 21, 2011 at 5:57 PM said... Reply To This Commentreply

sabenazakey

Itu lah, punya lah comel si Lisa Surihani tiruan tu..

kihkihkih

{ kAmi dAn mEreKa } at: April 21, 2011 at 6:59 PM said... Reply To This Commentreply

abes segala ilmu menggoda di guna ni, tu yg cair tu, keh keh =)

{ Cik Cempaka } at: April 21, 2011 at 7:20 PM said... Reply To This Commentreply

kAmi dAn mEreKa

Ish, itu belom ilmu masak nasik ayam lagi tu

Kalo polis tu rasa, sure trus masuk minang..waka waka hey~~

{ miss frog } at: April 21, 2011 at 8:00 PM said... Reply To This Commentreply

haish...dah lah tipo nak pau pacek polis to plak..keke

{ EJA } at: April 21, 2011 at 8:14 PM said... Reply To This Commentreply

aduh lawak btl.. ha'ah blh pakai jgk idea tu :) dtg follow

{ Cik Cempaka } at: April 21, 2011 at 8:35 PM said... Reply To This Commentreply

miss frog

itu polis palsu..

boleh pau

*polis mana ada pakai cap*

{ Cik Cempaka } at: April 21, 2011 at 8:36 PM said... Reply To This Commentreply

EJA

Klo lelaki yg cakap gitu, sure en polis tu cakap


"Suuudah lah, toksah nak menipu aku, samannnnnnnn"

haha..

{ Fauzan 'Jahn' Abas } at: April 21, 2011 at 9:03 PM said... Reply To This Commentreply

assalamualaikum cik cempaka...

saya buat entry khas untuk awak...

http://jahnscar.blogspot.com/2011/04/entry-khas-buat-follower-jahn-yang-ke.html

silalah view bila berkesempatan...thanks sebab jadi 101th follower saya...

{ mcm ni lah } at: April 21, 2011 at 9:29 PM said... Reply To This Commentreply

i follow you,. rajin2 la update entry saya tunggu di dashboard sya selalu utk tengok kwn2 nyer entry

{ Mrs Fazlee } at: April 21, 2011 at 10:05 PM said... Reply To This Commentreply

wakakaka siot jek ko nih. tapi cayalar dapat pau polis sey hahahah

{ Cik Cempaka } at: April 21, 2011 at 11:29 PM said... Reply To This Commentreply

Fauzan 'Jahn' Abas

Thanks bro

cool dowh

{ Cik Cempaka } at: April 21, 2011 at 11:29 PM said... Reply To This Commentreply

mcm ni lah

xde pown kat dashboard..

haha

{ Cik Cempaka } at: April 21, 2011 at 11:30 PM said... Reply To This Commentreply

Mrs Fazlee

eh mana ada..polis tu yg pau kite

{ bujal X } at: April 22, 2011 at 8:17 AM said... Reply To This Commentreply

jaat~kabo kat polis~haha~~

{ ayu sleeping } at: April 22, 2011 at 10:17 AM said... Reply To This Commentreply

folo u balik...

{ mia.lia } at: April 22, 2011 at 12:21 PM said... Reply To This Commentreply

amboiii.. nakal aaaa.. skali polis tu blogger.. HAHAHAH :p

{ Cik Cempaka } at: April 22, 2011 at 12:45 PM said... Reply To This Commentreply

bujal X

Nak LoLLipop tak?

*cuba utk merasuah*

{ Cik Cempaka } at: April 22, 2011 at 12:45 PM said... Reply To This Commentreply

ayu sleeping

cooomelll baby .. =)

{ Cik Cempaka } at: April 22, 2011 at 12:45 PM said... Reply To This Commentreply

mia.lia

Itu lah,,,

Terlajak kata, buruk padah nya

huhu

{ amny } at: April 23, 2011 at 1:18 AM said... Reply To This Commentreply

polis niii gode2 skit lepaslaa..ahhaha..amni byk kli gak kne thann...kih3...xpenah serikk..skg nsib baik dah ade lesen..

{ Prof Ique } at: April 24, 2011 at 9:44 PM said... Reply To This Commentreply

cik cempaka! cik cempaka! saye suke blog awak, comel karakter kartun kamu...prof follow ye